Losse platen en plaatwerk op aanvraag vanuit Overijssel

 Wij verkopen naast losse platen en ontwerpen ook plaatwerk op aanvraag. Denk aan plaatwerk uitslagen met sheet metal, metaal dat door een industrieel proces wordt gevormd tot dunne, platte stukken. Talloze alledaagse objecten zijn gemaakt van sheet metal. Diktes kunnen aanzienlijk variëren; extreem dunne vellen worden beschouwd als folie of blad, en stukken dikker dan 6 mm (0,25 inch) worden beschouwd als plaatstaal of "constructiestaal". Wilt u hier meer over weten? Neem contact op voor een uitgebreide uitleg. 


Uitlaatsystemen op maat

Een op maat gemaakte rvs uitlaat voor uw rally- of raceauto laat u ontwerpen en maken door Aarnink Laswerken in Haaksbergen. Na het ontwerp en het vakkundige laswerk, zetten we uw auto op de brug in onze werkplaats en bevestigen de uitlaat op een onwrikbare manier. Als u wilt, mag u zelf mee komen kijken om zeker te weten dat de uitlaat optimaal is vastgezet. Door onze ervaring in de autosport, weten wij welke klappen hij op moet kunnen vangen.


Vloeistoftanks in diverse maten en vormen
Vloeistoftanks kunt u bij ons in diverse maten en vormen bestellen. Gezien onze ervaring in en kennis van lastechnieken en materiaalsoorten, kunt u bij ons ook uw vloeistoftank op maat laten maken.

Kom in contact

P L A A T W E R K

Ook voor plaatwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. We ontwerpen zelf ook plaatwerk uitslagen met sheet metal.

U I T L A A T S Y S T E M E N

Wij maken ook rvs uitlaatsystemen op maat voor rally en raceauto’s.

V L O E I S T O F T A N K S

U kunt bij ons terecht voor vloeistoftanks in diverse maten en vormen.